1/2 κιλό τυρί
1 αυγό
2 κουταλιές βιτάμ
1 φακελάκι μαγιά ή μισό κύβο
αλάτι
αλεύρι 1/2 κιλού και κάτι
λάδι καλαμποκέλαιο
Ζεσταίνομε λίγο το γάλα (χλιαρό ) ,τρίβουμε το μισό τυρί , διαλύομε την μαγιά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά (αυγό , αλάτι, αλεύρι). Η ζύμη πρέπει να γίνει χυλός πηχτός.
Το αφήνουμε για μία ώρα να διπλασιαστεί ο χυλός.
Βουτυρώνουμε το ταψί κουζίνας ( κατά προτίμηση αλουμινένιο) και ρίχνουμε 3/4 κρασοπότηρο καλαμποκέλαιο , μετά ρίχνουμε το χυλό και από πάνω τρίβουμε τυρί φέτα 250 γρ. περίπου το ψήνουμε για μία ώρα στους 200 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου