ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΞΙΝΟΣ
1 ΚΑΙ 1/2 ΛΙΤΡΟ ΠΡΟΒΕΙΟ ΓΑΛΑ ΒΡΑΣΜΕΝΟ
ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΛΑΤΙ
3 ΚΙΛΑ ΑΛΕΥΡΙ ΠΕΡΙΠΟΥ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ
ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΛΙΓΟ- ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ .
ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ (ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΙΛΑ ΜΙΑ ΜΠΟΥΚΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥ .
ΑΦΟΥ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΠΛΕΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΠΕΙΡΩΤΟΣ .
ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΧΝΑ .
ΑΦΟΥ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ , ΤΟΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΕΡΙΖΕΤΑΙ
ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΔΑΤΩΝΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ .
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΓΝΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΛΙ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου